ActualitateSliderUltima ora

Turiștii nu merg la Rânca de Paște

Stațiunea montană Rânca pare să nu fie destinația aleasă de turiști în perioada Paștelui. Deși vremea este bună, iar zăpada nu s-a topit, românii nu mai sunt încântați de ideea de a schia la finalul luni aprilie.

Constantin Pănescu, șeful Asociației Cabanierilor din Rânca, a declarat pentru Gorj TV, că niciodată nu au fost atât de puține cereri penru rezervări în minivacanța de Paște. Majoritatea persoanelor care au făcut rezervări, au renunțat.

Eliminarea voucherelor de vacanță din acest an poate fi una dintre cauzele pentru care românii nu mai pleacă în concedii.

Numărul mic de turiști nu le permite cabanierilor să organizeze o masă festivă, pentru că nu o să fie ocupate decât 3 sau 4 camere

Constantin Pănescu spune că toate persoanele care vor să aibă parte de un concediu liniștit, la aer curat, sunt așteptate la Rânca unde  vor putea servi produsele tradiționale de Paște, drob, miel, sărmăluțe, dar și alte preparate.

Foarte mulți turiști din întreaga țară rezervaseră de acum câteva luni camere pentru a se caza de Paște, dar și în vară în stațiune. După anunțul făcut de Guvern că angajații din sectorul bugetar nu vor mai beneficia anul acesta de vouchere de vacanță, proprietarii de pensiuni și hoteluri au început să fie sunați pentru amânarea rezervărilor sau chiar anularea.

Articole similare

Back to top button