ActualitateSliderUltima ora

PSD „iartă” în Săptămâna Mare

În Săptămâna mare, datina românească spune să fim mai buni și mai iertărori. Se pare că social-democrații țin cont de aceste vorbe și le iartă greșelile celor de la guvernare. Ori, cel puțin nu mai aduc acuzații. Cu toate că expun anumite probleme legate de Planul Național de Redresare și Reziliență, cei din opoziție țin să sublinieze că „nu acuză în Săptămâna Mare”.

De altfel, întreaga conferință de presă susținută astăzi a fost presărată cu „suntem în Săptămâna Mare”. Inclusiv pe jurnaliști Mihai Weber i-a rugat „să țină cont de această Săptămână” atunci când adresează întrebări.

Așadar Săptămâna Mare aduce gânduri bune social-democraților care până acum au criticat dur activitatea coaliției aflate la Guvernare. Nu știm dacă au păcate și speră să le fie iertate, ori pur și simplu se îndreaptă cu fața către Divinitate în ultimele zile până la Paște, însă cel puțin în această săptămână se abțin de la critici și acuze. După sărbători, probabil vor reveni la vechile metehne, iar cuvintele dure și moțiunile simple vor fi la ordinea zilei.

Articole similare

Back to top button