ActualitateSliderUltima ora

UCB din nou în doliu

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu este din nou în doliu după ce două cadre didactice s-au stins din viață la un interval de timp mai mic de două săptămâni. Pe 18 aprilie profesorul Ștefan Moțățăianu a trecut în neființă, iar ieri Roxana Dobrițoiu a plecat la îngeri la doar 43 de ani.

Roxana Dobrițoiu a absolvit facultatea de Științe Juridice și Administrative în cadrul UCB Târgu Jiu în anul 2000, iar de atunci și-a continuat cariera timp de 20 de ani în mediul academic de la Târgu Jiu. Pe lângă activitatea ți științifică, Roxana Dobrițoiu a deținut și funcții importante în cadrul Senatului Universității.

Mesajele de condoleanțe au curs atât din partea studenților cât și a colegilor. Conducerea UCB  a transmis câteva cuvinte despre cea care a fost Secretar General al Senatului Universității „Constantin Brâncuși din Târgu Jiu”.

(…) Roxana și-a făcut până la capăt   datoria   față   de   studenți   și   colegi,   atât   ca   dascăl   atașat   valorilor umaniste, cât și în calitatea de Secretar General al Senatului. Discretă până la  renunțarea   de   sine,   mereu   arzând   la   flacăra   neliniștii   profesionale,Roxana a crezut în menirea ei, dăruind cu altruism studenților, învățându-i să   prețuiască   adevărul,   cinstea,   onestitatea   și   dreptatea,   conferindu-le echilibrul interior prin exemplul personal inepuizabil.Atât de tânără! (….)

Un mesaj emoționant a transmis pe pagina sa de socializare și facultatea pe care Roxana a absolvit-o.

(….) Și deși, cu totii vom deveni o poveste cândva, plecarea fulgerătoare a Roxanei Dobrițoiu, la numai 43 de ani, ne îndeamnă să reflectăm la lucrurile cu adevărat importante, la faptul că nu contează anii din viață, ci viața din ani! Și, mai presus de orice, contează să nu ne apreciem viaţa în funcţie de realizările, banale sau impresionante, obţinute pe parcursul ei…ci, mai bine, să încercăm să preţuim tot ceea ce întâlnim în cale. (….)

Articole similare

Back to top button