ActualitateSliderUltima ora

Pro România caută membri

La alegerile din toamna anului trecut Pro România nu a reușit să treacă pragul de 5% voturi, așadar nu au intrat în Legislativul 2020-2024. Totuși, organizația nu s-a dat bătută precum alte partide despre care se aude prea puțin și încearcă să reînvie ca pasărea Pheonix din propria cenușă.

În prezent organizația se află într-un amplu proces de restructurare și de reorganizare, astfel încât scrutinul din 2024 să o găsească pregătită și să obțină un scor mai bun. Membrii partidului sunt de părere că timpul este foarte scurt, iar acțiunile nu trebui să se desfășoare doar în campania electorală, ci pe tot parcursul anilor.

Așadar, partidul caută membri cu inițiativă și dorință de a face ceva pentru județul Gorj.

Organizația spune că își dorește o echipă care să acționeze pentru județ, nu numai la nivel declarativ.  În principal partidul își dorește oameni noi, care nu au mai fost prezenți până acum  pe scena politică. Pro România spune că vrea să aducă în partid profesioniști atât din domeniul sănătății cât și din cel al învățământului sau economiei.

Conducerea Pro România s-a schimbat în urmă cu doar câteva luni când Mihai Prunariu a preluat șefia organizației județene, după ce Alin Văcaru a plecat la București pe funcția de secretar general al Partidului .

Articole similare

Back to top button