ActualitateSliderUltima ora

„Împreună de Paște” pentru copiii nevoiași

Sunt zile în care nu au ce să mănânce și se întreabă când vor putea avea un acoperiș deasupra capului. Este realitatea cruntă pentru sute de mii de familii din România care suferă în tăcere și care speră că într-o bună zi viața lor se va schimba măcar puțin.

Crucea Roșie Română este implicată în cât mai multe activități de caritate care vor bucura sute de mii de copii români, dacă cetățeni se vor implica și vor dona fiecare din puținul lor.

Campania “Împreună de Paște”, este organizată de Crucea Roșie Română și are ca obiectiv strângerea de fonduri în urma cărora vor putea fi ajutați micuții fără pic de noroc din țară.

Vlaicu Marius, președintele Filialei Gorj al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, a declarat că acest proiect a fost deja lansat și este convins de faptul că tot mai multe persoane se vor implica și vor dona pentru a face o faptă bună.

Pentru a putea dona, gorjenii și ceilalți cetățenii vor putea să achiziționeze bilete de participare la evenimentul TECHTRANS, dedicat digitalizării transportului de pe site-ul live.techtrans.ro.

Fondurile încasate din vânzarea biletelor de participare la eveniment vor fi redirecționate către Crucea Roșie Română, care va avea mai departe misiunea de a sprijini copiii nevoiași.

În țara noastră, sute de mii de familii trăiesc sub pragul sărăciei, iar pandemia de coronavirus riscă să agraveze și mai mult situația.

Unii au început să-și trimiță copiii la muncă, mai ales că în ultimele luni nu au mai putut să meargă la școală.

România numără aproape 1,3 milioane de copii care trăiesc sub pragul sărăciei dintr-un total de aproape 3,7 milioane.

În contextul pandemiei, zona cea mai afectată rămâne Moldova, însă cazuri asemănătoare sunt și în orașele mari precum București, Brașov sau Sibiu.

Articole similare

Back to top button