ActualitateSliderUltima ora

Acțiuni organizate de PSD Gorj

În preajma sărbătorilor Pascale, oamenii de bine continuă să facă fapte bune și să aducă în sufletele celor fără noroc, un gram de bucurie.

Așadar, în această săptămână, Organizația de Femei a Partidului Social Democrat Gorj a venit în ajutorul familiilor nevoiașe din județ și, în urmă cu două zile, membrele partidului au participat la o acțiune caritabilă, care s-a adresat unor familii greu încercate de viață, din Târgu Jiu și Lelești.

În doar câteva zile au fost colectate cantități importante de alimente de bază, precum ulei, ceapă, cartofi, orez, zahăr, făină, fructe, sucuri și dulciuri pentru copii, dar și hăinuțe și jucării pentru aceștia.

Donațiile au ajuns la două fetițe din Târgu Jiu, care în urma unei tragedii au rămas doar în grija tatălui, la o familie din Lelești, rămasă sub cerul liber după un incendiu mistuitor, dar și la o mămică singură din Lelești, care își crește cu mari greutăți cei trei copii, dintre care unul cu probleme grave de sănătate.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare la Scoarța și în alte localități ale județului.

Tot în această săptămână, de Ziua Pământului, PSD Gorj a organizat o amplă acțiune de ecologizare, la care au participat liderii formațiunii politice, alături de tineri social democrați de la Târgu Jiu și Bumbești Jiu, dar și membrii ai organizației PSD Bumbești Jiu.

Aceste activități au avut loc în Zona Gării din Bumbești Jiu unde au fost adunați zeci de saci de gunoaie.

Reprezentanții PSD Gorj, au dorit să marcheze Ziua Pământului printr-o serie amplă de acțiuni pe parcursul câtorva zile, care au drept scop ajutarea mediului înconjurător.

Au avut loc plantări de arbori la Brănești, alături de echipa PSD din localitate și au avut loc acțiuni de ecologizare și în zona Bumbești Jiu.

Membrii Partidului Social Democrat din Gorj au anunțat că astfel de implicări pentru cetățeni vor avea loc și în perioada următoare.

Articole similare

Back to top button