ActualitateSliderUltima ora

Maria Manea vine la Târgu Jiu

În ceea ce privește procesul de vaccinare, Ministerul Educației a pornit începând cu data de 8 aprilie, o campanie națională denumită „Vaccinare și testare pentru învățare”. În cadrul acestei campanii, secretarii de stat ai Ministerului Educației vor desfășura vizite în diferite unități școlare din județe cu scopul de a promova imunizare împotriva COVID-19.

Județul Gorj se pare că așteaptă vizita secretarului de stat Marina Ștefania Manea, în data de 22 aprilie la Târgu Jiu.

Conform conducerii Inspectoratului Școlar Județean, în cadrul acestei activități vor participa și reprezentanți ai părinților, ai elevilor, ai Federațiilor Sindicale, dar și câțiva directori ai unităților școlare din județ. Toată acțiunea va fi transmisă live pe pagina de socializare a Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Dana Constantinescu, Inspectorul Școlar General consideră că vizita unui secretar de stat este extrem de importantă pentru județul nostru, tocmai de aceea va invita și autoritățile locale să participe.

Un alt subiect dezbătut în cadrul activității va fi și Programul Național Școală după Școală. În județul Gorj 4.947 de elevi sunt înscriși la acest program.

În prezent, în județul Gorj, procesul de vaccinare al cadrelor didactice pare că se îndreaptă pe drumul cel bun. Astfel din totalul de 3.985 de profesori gorjeni, 1.563 sunt înscriși, 1.285 sunt programați și  1.283 au fost deja vaccinați.

Articole similare

Back to top button