ActualitateSliderUltima ora

Cursuri de formare profesională în Gorj

Pentru a menține o rată a șomajului cât mai scăzută la nivelul județului nostru, dar și pentru a veni în ajutorul angajatorilor care caută forță de muncă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj organizează în următoarea perioadă cursuri de calificare sau recalificare pentru șomeri sau pentru persoane ce se află în căutarea unui loc de muncă.

Gama de cursuri este foarte variată, de la zidar, ospătar, brutar la inspector resurse umane și multe altele.

Până în prezent Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj a organizat 7 cursuri de formare profesională, în cadrul cărora au participat 180 de șomeri, atât indemnizați, cât și neindemnizați. 79 de foști șomeri au fost deja angajați în urma absolvirii acestor cursuri de formare.

Persoanele interesate de a participa la astfel de cursuri se pot înscrie la sediul instituției situat în municipiul Târgu Jiu, strada Locotenent Colonel Dumitru Petrescu, numărul 1.

Persoanele care se încadrează într-una dintre situațiile menționate: sunt șomeri înregistrați în baza de date a AJOFM Gorj, desfășoară activități în mediul rural și nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referință în vigoare și care sunt înregistrate la AJOFM Gorj, beneficiază, în mod gratuit, de servicii de formare profesională.

Realții suplimentare se pot obține sunând la numărul de telefon 0253.211.568, Compartimentul de Formare Profesională.

Articole similare

Back to top button