ActualitateSliderUltima ora

Curățenia de primăvară în Târgu Jiu

Odată cu venirea primăverii, reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu au demarat campania de curățenie a orașului. Profitând de vremea bună, s-au organizat acțiuni de igienizare, dar și de îndepărtare a resturilor și deșeurilor menajere depozitate în locuri neautorizate. Sunt vizate străzile, trotuarele, scuarurile, spațiile verzi, locurile de joacă, dar și grădinile blocurilor din oraș.

Conform primarului Marcel Romanescu, anul acesta, pe lângă societatea Edilitara, mai mulți membrii ai asociaților din municipiu, s-au implicat în acțiunea de curățare a orașului astfel că edilul speră ca până la data de 10 aprilie aceasta să se finalizeze.

Ținând cont că iarna a fost una destul de ușoară la nivelul orașului Târgu Jiu, iar zăpadă nu și-a făcut apariția, curățenia de primăvara s-a desfășurat în condiții mult mai bune, mai ales că autoritățile nu au fost nevoite să folosească sare și nisip în acest an, materiale ce îngreunau procesul de curățare.

Mai mult, tot în această perioadă, cetățenii municipiului Târgu Jiu au posibilitatea de a scăpa de aparatura veche, fiind în derulare o campanie de colectare și reciclare a deșeurilor electrice până la data de 10 aprilie. Preluarea de la domiciliu a deșeurilor electrice grele și voluminoase este gratuită.

Articole similare

Back to top button