ActualitateSliderUltima ora

Străinii caută forță de muncă în agricultură

În prezent străinii caută forță de muncă în domeniul agricol. Astfel gorjenii interesați de un job în agricultură și cu experiență în recoltarea fructelor își pot depune un CV la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Prin intermediul Rețelei EURES România, o cunoscută companie din Spania pune la bătaie 900 de locuri de muncă în regiunea Huelva, localitatea Almonte, la recotare fructe, mai exact căpșuni, zmeură, mure și afine. Se lucrează 6 ore și 30 de minute zilnic, cu pauză de masă de jumătate de oră.

Se caută aproximativ 600 de femei și 150 de cupluri, cu experiență și capabile să lucreze la temperaturi ridicate.

Plata se face pe suport electronic, cu un salariu brut de 44,99 euro pe zi din care se scad asigurările de sănătate și TVA. Se acceptă ore suplimentare plătite separat, iar firma acordă și bonusuri. Cazarea este oferită gratuit de companie, angajații plătind doar utilitățile.

Conform conducerii AJOFM Gorj, angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu o perioadă de probă de aproximativ 15 zile, iar data începerii contractului poate fi chiar și 1 aprilie. Persoanele cu domiciliul în județul Gorj, care corespund cerințelor trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj pentru demararea procedurilor.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este de 15 aprilie 2021, iar persoanele selectate vor fi contactate direct de către angajator.

Articole similare

Back to top button