ActualitateSliderUltima ora

Scandal sângeros la Lăzărești

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați în cursul zilei de ieri cu privire la faptul că, pe raza localității Lăzăresti a avut loc un conflict între mai multe persoane. Deplansându-se de urgență la fața locului, oamenii legii au stabilit că între două familii din localitate, care se află în relație de rudenie, s-a iscat un confict legat de cumpărarea unui imobil.

Trei bărbați ar fi exercitat acte de violență asupra altor doi bărbați, aceștia prezentându-se la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Una dintre victime prezenta mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului, aplicate de unul dintre bărbați cu intenția de a-l ucide. Medicii au stabilit că pacientul are nevoie de până la 45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor care i-au pus viața în pericol.

Făptașul a fost reținut de către procurori pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și documentarea întregii activității infracționale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, apreciindu-se motivat că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Articole similare

Back to top button