ActualitateSliderUltima ora

Înjunghiat în centrul municipiului

O șicană în trafic a avut final sângeros joi în jurul prânzului, chiar în centrul municipiului Târgu Jiu. Doi șoferi ce conduceau autoturisme de lux în zona Parâng din Târgu Jiu s-au șicanat reciproc până ce au staționat pe Strada Unirii și s-au luat la ceartă. Șoferul ajuns la spital în urma conflictului este și cel care a oprit primul mașina.

Doi pasageri ai vehiculului au coborât și au mers glonț la cea de-a doua mașină, din care au coborât atât șoferul, cât și cel din dreapta, ambii înarmați cu câte un cuțit. A urmat o ploaie de pumni în mijlocul străzii care s-a sfârșit cu transportarea de urgență la spital a șoferului din primul autoturism. Bărbatul a intrat direct în sala de operație cu mai multe răni în zona toracelui. Medicii spun că dacă nu s-ar fi intervenit de urgență, plăgile suferite ar fi putut cauza decesul victimei.

Aproape 400 de cm3 de sânge coagulat au drenat medicii din plămânii bărbatului.

Certificatul medico-legal prevede până la 18 zile de spitalizare, iar examinând trupul bărbatului după operație, medicul  legist a mai descoperit o tăietură de aproximativ 2,5 cm care sângera ușor.

Procurorii  l-au reținut pentru 24 de ore pe unul dintre cei doi inculpați, celălalt fiind de negăsit. Ulterior acesta s-a prezentat la parchet, fiind audiat în prezența avocatului ales.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a respins propunerea procurorilor privind arestarea preventivă a celor doi inculpați și a dispus în schimb măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în această cauză, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea unor astfel de infracțiuni.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă ani grei de închisoare.

Articole similare

Back to top button