ActualitateSliderUltima ora

Decizii noi luate de IȘJ Gorj

Incidentul de acum o lună de la Școala Gimnazială Gheorghe Tătărescu din Târgu Jiu, când directoarea adjunctă Morie a permis în cadrul școlii accesul unor comercianți ambulanți care, în ciuda măsurilor COVID-19, și-au vândut produsele în incinta unității de învățământ, a pornit o anchetă la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Astfel, astăzi, conducerea a anunțat rezultatul final, dar și măsurile mult așteptate pentru remedierea problemei. IȘJ Gorj a încetat detașarea în funcție a directoarei adjuncte, considerând atitudinea ei una neadecvată pentru funcția pe care a deținut-o până în acest moment.

Noua conducere a Inspectoratului Școlar Județean dă dovadă astfel de multă implicare, ținând cont întotdeauna de nevoile sistemului de învățământ gorjean.

O altă măsură adoptată de Inspectoratul Școlar Județean, după o discuție cu reprezentanții Ministerului Educației, a fost aceea ca Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” să funcționeze începând de anul viitor cu încă o clasă de a noua, la fel și Liceul Teologic .

Inspectoratul Școlar Județean Gorj are o nouă conducere de mai puțin de o lună, care nu a ezitat să ia deciziile ce se impun în funcție de nevoile și cerințele învățământului gorjean.

Articole similare

Back to top button