ActualitateSliderUltima ora

Iordache se laudă cu oferte de la partide

Senatorul Iordache a stârnit de-a lungul timpului mai multe controverse legate de averea sa și contractele cu statul. A condus orașul Turceni o perioadă, iar pe plan politic a cochetat la un moment dat cu principalul rival al liberalilor, Partidul Social Democrat. Iordache spune că nu s-a înscris în partid din cauza lui Mihai Weber care ar fi „cea mai toxică persoană din Gorj” după cum chiar el afirmă.

După proiectul ALDE, actualul senator spune că a fost ofertat de toate organizațiile politice pentru că „indiferent la ce partid se duce, are susținere” și chiar aduce „un plus valoare pentru acel partid”.

Laudele de sine ale lui Iordache nu s-au oprit aici. Fostul edil de Turceni spune că la negocierile cu PSD le-a impus politica sa de dreapta, iar ei s-ar fi declar deschiși la proiecte pentru gorjeni. Însă după câteva discuții, senatorul spune că și-a dat seama că problema partidului este chiar conducerea, care ar fi una toxică.

Ion Iordache a deshis lista Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare, la scurt timp după ce „s-a uscat cerneala” pe adeziune. Este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ, iar în trecut, a fost președintele partidului  ALDE Gorj.

Articole similare

Back to top button