ActualitateSliderUltima ora

Nu înțelege creșterea bruscă a infectărilor

Municipiul Târgu Jiu se află de astăzi, 4 martie, în scenariul roșu astfel măsurile drastice, dar și restricțiile au reintrat în vigoare. Restaurantele își închid din nou ușile, la fel și teatrele și sălile de spectacole.

În urma unei discuții cu primarul Marcel Romanescu, acesta a declarat că a luat toate măsurile suplimentare necesare pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul SARS-CoV-2. Străzile din municipiu sunt igienizate permanent de membrii societății Edilitara, iar în piețe spațiile au fost amenajate astfel încât distanțarea să fie păstrată în mod corect.

Marcel Romanescu face apel către toți cetățenii să respecte cu strictețe măsurile și regulile impuse de Direcția de Sănătate Publică Gorj. Edilul nu are o explicație logică pentru creșterea bruscă a numărului de infectări în ultimele două săptămâni de la nivelul orașului.

La nivelul județului Gorj, peste 7000 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, iar numărul de noi cazuri raportate zilnic a atins ieri pragul de 90, find cele mai multe îmbolnăviri cu COVID-19 raportate încă de la începutul pandemiei.

Articole similare

Back to top button