ActualitateSliderUltima ora

Două accidente mortale în Gorj

Un lucrător în domeniul forestier din județul Gorj a decedat ieri, într-un accident provocat la locul de muncă.

În dimineața zilei de ieri, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Țânțăreni, angajat al unei societăți comerciale care exploata material lemnos, în timp ce tăia un arbore, în pădurea din satul Arpadia, ar fi fost lovit în zona capului de o creangă, suferind leziuni.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a fost constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj pentru efectuare necropsiei.

În urma verificărilor, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Ulterior, după mai multe verificări, inspectorii ITM Gorj, au transmis mai multe informații despre bărbat, dar și despre cumplitul accident.

Se pare că și la data de 1 martie, un alt bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost transportat la spital după ce i s-a făcut rău la locul de muncă.

Astfel, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis două dosare de cercetare accident de muncă mortal, ca urmare a două evenimente soldate cu decesul a două persoane de sex masculin.

Articole similare

Back to top button