ActualitateSliderUltima ora

Conectează-te cu o carte!

Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj în parteneriat cu Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și Școala Generală Prigoria organizează în această perioadă un nou proiect intitulat „Conectează-te cu o carte!”.

Proiectul se va desfășura în perioada februarie – iunie a anului curent.

Cu ocazia venirii primăverii- celui mai frumos anotimp, anotimpul renașterii, când totul se transformă, Biblioteca Județeană organizează acest proiect prin care povestirile din cărți se transformă și ele, îmbrăcând forme de „mărțișoare digitale”.

Îmbinând tradiționalul cu tehnologiile moderne, biblioteca invită tinerii să realizeze DigitalStories, astfel încât cărțile să prindă viață „răspândind” vraja lor în inimile altor tineri dornici să pătrundă în universul magic al lecturii.

Imaginația și creativitatea participanților vor fi materializate prin crearea unor povestiri digitale, care ulterior vor fi promovate pe pagina de socializare a Bibliotecii Județene, precum și a partenerilor implicați.

Coordonatorii proiectului sunt Roxana Ungureanu și Anca Ștefan, care vor colabora cu profesorii de limba și literatura română Diana Găvan, Laura Dițoiu, Ramona Lungescu și Iliuță Șarpe.

Pandemia COVID-19 a mutat majoritatea proiectelor organizate de Biblioteca Județeană „Christian Tell” în mediul online. Dacă în trecut tinerii participau la diferite activități interactive, în care își materializau creativitatea și pasiunea pentru citit, anul acesta sunt limitați doar la proiecte susținute pe platformele de pe internet.

Articole similare

Back to top button