ActualitateSliderUltima ora

Parcarea interzisă în anumit interval orar

În urma ședinței Consiliului Local ce a avut loc ieri, o nouă propunere a liberalilor a fost aprobată. Parcarea autourismelor pe principalele bulevarde din Târgu Jiu va fi restricționată începând cu luna martie, în anumite intervale orare.

Cum primăvara se apropie cu pași repezi, autoritățile își doresc să aibă cale liberă, curățenia putându-se desfășura în cele mai bune condiții.

Parcările sunt marea problemă a orașului Târgu Jiu, astfel cetățenii aleg să-și pună autoturismele pe timpul nopții chiar pe bulevardele principale ale orașului.

Proiectul aprobat de Consiliul Local vizează 56 de străzii și bulevarde din Târgu Jiu. Graficul este deja pus la punct și urmează ca toți conducătorii de autovehicule să afle, prin intermediul asociațiilor de proprietari, programul când staționarea în anumite zone din oraș va fi interzisă.

Programul de lucru al personalului ce se ocupă de curățenia de primăvară este strict în timpul săptămânii, iar târgujienii trebuie să fie extrem de atenți la intervalele orare transmise, pentru a nu fi sancționați.

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Back to top button