ActualitateSliderUltima ora

Se laudă cu proiectul altora

Un controlor de la Transloc, celebru prin postarile sale pe rețelele de socializare, spune că vrea mutarea a trei stații de troleu de pe raza municipiului Târgu Jiu. Leonida Belgher, recent angajat pe postul de controlor, spune că a discutat cu cetățenii și a notat câteva doleanțe referitoare la stațiile care ar trebui mutate.

Belgher precizează că stația de la Artego trebuie mutată aproximativ 30 de metri, în parcarea troleibuzelor. O alta ar fi cea de peste podul Jiului care, spune el, ar trebui mutată lângă Parcul Central, vis-a-vis de Piață, pentru ca cetățenii să nu se mai deplaseze cu bagajele peste podul Jiului.

O a treia stație care ar trebui amplasată în alt loc este cea de pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din apropierea Prefecturii Gorj, care ar trebui să fie mai aproape de piață. Totuși, această stație nici nu aparține Transloc, iar directorul societății spune că Belgher ar fi trebuit să știe până acum acest lucru.

Controlorul spune că a și discutat cu edilul municipiului, care ar fi promis că în maxim două-trei săptămâni problema va fi rezolvată.

Directorul Transloc, Mihai Paraschiv, spune că Belgher vrea doar să se afirme cu proiecte care nu sunt ale lui. Societatea ar fi înaintat către Primărie o adresă pentru mutarea stației Artego încă de acum câteva zile, iar Belgher ar fi văzut-o și din acest motiv a postat pe facebook. Paraschiv spune că angajatul Transloc ar trebui să se rezume la controlarea biletelor și să lase conducerea să își facă treaba.

În perioada următoare se va întruni Comisia de Circulație, iar societatea trebuie să obțină și avizul Poliției Rutiere. Transloc a solicitat și înființarea unei noi stații de Troleu la vechea poștă, lângă fostul sediu SNLO.

 

Articole similare

Back to top button