ActualitateSliderUltima ora

Coleus se mută

Târgul de haine vechi, cunoscut și sub denumirea de „Coleus” și-a restrâns activitatea în 2017. Chiria pentru terenul pe care se afla amplasat costa primăria peste zeci de mii de lei, astfel că autoritățile au decis că este o povară prea mare pentru bugetul local. Comercianții care au rămas în zonă au fost nevoiți să achite singuri chiria, astfel că mulți dintre ei au preferat să închidă taraba.

4 ani mai târziu, Romanescu a decis că este timpul să redeschidă târgul, însă într-o altă locație. Acesta nu va mai funcționa în zona Ciocârlău, ci pe terenul din Drăgoieni, lângă Piața de legume.

Autoritățile vor să construiască acolo și o parcare. De asemenea, va exista și o taxă de intrare, dar și una pe care comercianții vor fi nevoiți să o plătească pentru a-și putea expune și vinde hainele vechi.

Romanescu spune că în zona Drăgoieni terenul nu era folosit la capacitatea maximă. Așadar, o parte din teren va fi folosit în continuare pentru vânzarea animalelor, iar cealaltă va fi amenajată pentru comercializarea hainelor second-hand.

Activitatea noului Coleus ar putea începe chiar din acest an.

Articole similare

Back to top button