ActualitateSliderUltima ora

Pestem 390 de locuri de muncă prin EURES

La nivel național, românii aflați în căutarea un job mai bine plătit pot accesa prin intermediu programului EURES România locuri de muncă în străinătate.

Conform informațiilor oferite de Agenția Națională/ Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, sunt disponibile în această perioadă prin rețeaua EURES aproximativ 397 locuri de muncă în afara granițelor țării.

Gorjenii pot aplica pentru un job în Danemarca, unde disponibilitatea de 300 de locuri este până la data de 15 februarie în domeniul agriculturii – culegători de mazăre, în Germania – șoferi de camion și operator mașină de îndoit, Malta – 25 de locuri,d dar și pentru Polonia, Norvegia și Spania.

Persoanele interesate de accesarea unui loc de muncă prin acest program EURES pot găsi mai multe informații legate de cerințele locului de muncă, modul de aplicare, salariul și durata contractului, pe portalul EURES, din cadrul paginii oficiale ANOFM.

De asemenea gorjenii ce își doresc un astfel de loc de muncă trebuie să facă o vizită consilierului EURES din cadrul Agenșiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date și a primi mai multe informații legate de procesul de aplicare.

Dosarul necesar pentru un job EURES trebuie să conțină cazierul judiciar, o adeverință eliberată de medic prin care să ateste că este apt de muncă și buletinul.

Articole similare

Back to top button