ActualitateSliderUltima ora

Misterul morții taximetristului din pădure

Ieri o descoperire macabră a avut loc în municipiul Târgu Jiu. Trupul neînsuflețit al taximetristului de 38 de ani dat dispărut a fost descoperit de un localnic chiar în Pădurea de la Drăgoieni. Nimeni nu își explică însă cum sau de ce a ajuns bărbatul mort în mașina de serviciu chiar la marginea orașului.

Târgujianul în vârstă de 38 de ani a fost văzut ultima dată luni dimineața, când a plecat la muncă și nu s-a mai întors. Se pare că mama sa, a fost cea care a făcut apelul disperat către IPJ Gorj marți, 2 februarie, anunțând că fiul său lipsește de acasă de o zi și nu răspunde nici la telefon.

Ulterior au fost demarate activități de căutare atât la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, cât și în rândul colegilor săi taximetriști și rudelor. Au fost lansate și anunțuri pe rețelele de socializare, însă fără rezultat.

Pe data de 3 februarie însă, polițiștii au fost anunțați printr-un apel telefonic că o mașină stă nemișcată de 3 zile în Pădurea de la Drăgoieni, iar un bărbat zace întins pe banchetă. Deplasați la fața locului polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al târgujianului dispărut.

După descoperirea tragică, la locul evenimentului s-au deplasat și câțiva colegi. Nimeni nu își explică însă ce cauta bărbatul în pădure.

Se pare că acesta nu prezenta urme de violență, necropsia va stabili cauza exactă a morții bărbatului.

Polițiștii gorjeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articole similare

Back to top button