Expoziția „Plastică Mică”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează începând de astăzi o nouă expoziție care prezintă lucrările a 15 artiști plastici. Țările participante la Expoziția „Plastică Mică” sunt România, Republica Moldova, Serbia, Bulgaria și Israel. Sala de expoziție „Florin Isuf” găzduiește operele artiștilor, aceștia dorind să impresioneze publicul iubitor de artă și cultură prin picturi mici.

Daniela Gapșea,  purtătorul de cuvânt a Centrului Județean  pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj spune că este o expoziție retrospectivă pe care Centrul o organizează în fiecare an. De data aceasta însă, din cauza pandemiei Covid19,  expoziția va fi la dispoziția iubitorilor de artă în mediul online cu ajutorul paginii de socializare a Centrului Județean pentru conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Anul trecut în sala de expoziție ce îi poartă numele, a mai avut loc un memoriam al artistului gorjean Florin Isuf.  Evenimentul organizat  la jumătatea anului trecut a marcat 8 ani de la trecerea în neființă a acestuia.

În anii trecuți au mai avut loc alte evenimente culturale și artistice cum ar fi expoziția de arhitectură, omagii poetului Gelu Birău și manifestări aniversare ale poetului Adrian Frățilă.