ActualitateSliderUltima ora

Anul 2021, anul reabilitărilor în Târgu Jiu

Anul 2021 se pare că va fi anul șantierelor și al reabilitărilor pentru municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu vine cu o veste bună pentru locuitorii din zona de Sud a orașului. Reamenajarea cartierelor din zonă se află în planul edilului pentru următorii doi ani.

Dacă anul trecut în zona cartierelor Plopilor, Săvinești, Agriculturii și Teilor a fost finalizată rețeaua de canalizare, toată zona de sud a orașului fiind acoperită astfel din punct de vedere al utilităților, în acest an Romanescu și-a propus modernizarea cartierelor, prin crearea unor spații de parcare, dar și amenajarea aleilor.

Procesul de reabilitare, conform spuselor primarului Romanescu, se pare că urmează să înceapă cu un prim proiect pentru zona Plopilor. Ulterior președinții și administratorii de asociații din acea zonă vor fi invitați la o discuție liberă unde vor putea propune noi îmbunătățiri.

Reabilitarea cartierelor va consta și în amenajarea unor spații verzi și a unor parcări ecologice.

Proiectul de reabilitare vizează totalitatea cartierelor unde în prezent utilitățile sunt puse la punct. Începând de anul viitor vor fi incluse în acest proiect și cartierele din zona Griviței și Comuna din Paris.

Articole similare

Back to top button