Fără categorieSliderSocialUltima ora

Un nou protest pentru Groapa de Gunoi

Protestele au început încă de la ora 9.00 în fața Judecătoriei din Târgu Jiu, pentru că administratorul depozitului ar fi solicitat în instanță anularea amenzii primite. Oamenii au mers apoi la Garda de Mediu Gorj și la Agenția de Mediu, instituții implicate în rezolvarea problemei gunoilui.

Cetățenii municipiului Târgu Jiu au protestat în fața Primăriei în mod  pașnic, însă pe fond muzical pentru a atrage atenția tuturor.

Oamenii au protestat pentru a opta oară în speranța că în final problema va fi rezolvată și vor reuși să respire aer curat. Cetățenii spun că autoritățile „nu mai au miros”, iar când problema olfactivă va ajunge și în centrul muncipiului, ar putea fi prea târziu.

Autoritățile au invitat protestatarii la discuții, însă aceștia spun că s-a vorbit destul și este timpul pentru a se trece la fapte.  Unii susțin că viceprimarul municipiului ar fi trebuit să iasă în stradă pentru a vorbi cu aceștia.

Senatorul Ion Iordache face parte din Comisia de Mediu a parlamentului și spune că se va implica în problema de la Târgu Jiu. Instalația de piroliză a unui inventator român care a fost prezentată ieri la Consiliul Județean ar putea fi soluția pentru depozitul ecologic.

Mirosul greu de suportat ar fi apărut acum aproximativ 3 ani. Pe 6 februarie oamenii anunță un nou protest, cel cu numărul 9.

Articole similare

Back to top button