Se extinde Parcul industrial Gorj

Parcul Industrial Gorj, din orașul Bumbești Jiu, ar putea să fie extins cu peste 17 000 de metri pătrați, care în prezent aparțin Uzinei Mecanice Sadu. Activele au aparținut platformei denumită Sadu II și au fost scoase din uz de aproape două decenii.

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, spune că a discutat deja cu directorul UM Sadu pentru preluarea a două hale ce aparțin companiei.  Mai mult, se vrea ca în viitor să fie deschis încă un punct de lucru într-o altă zonă a județului Gorj.

Directorul Uzinei Sadu spune că preluarea spațiilor este benefică atât pentru companie, cât și pentru mediul de afaceri. 17 000 de metri pătrați de hală contruită ar putea fi folosite pe viitor de Parcul Industrial Gorj.

Și directorul Parcului Industrial se declară încântat de demersurie făcute. Acesta spune că Parcul este singura variantă la criza forței de muncă ce ar urma să lovească județul Gorj.

Pe de altă parte, Constantin Bobaru, edilul de la Bumbești Jiu, spune că ar trebui să se mai facă încă un Parc industrial, iar cel vechi să fie administrat de autoritățile locale. Mai mult, primarul declară că demersul ar fi fost inițiat de chiar el în urmă cu mai mulți ani, însă fără finalitate.

Parcul Industrial Gorj se întinde în prezent pe o suprafață de 18hectare.