ActualitateSliderUltima ora

Padeș intră în reabilitare

Drumul județean 671 ce traversează localitățile Apa Neagră- Padeş-Călugăreni – Cloşani-Valea Mare ar urma să intre în reabilitare chiar din luna martie. Anunțul a fost făcut de primarul comunei Padeș, Mihăiță Troacă.

Acesta spune că informația vine direct de la sursă, confirmându-i obiectivul de investiție chiar Președintele Consiliului Județean Gorj,  Cosmin Popescu. Și Căminul Cultural al urma să fie renovat tot din primăvară. De asemenea, și monumentul de pe Câmpia Soarelui va beneficia de investiții majore. Astfel, la evenimentele din iunie, monumentul va arăta altfel.

Primarul a început deja lucrările punctelor de interes zonal, acestea fiind în prezent în plină desfășurare.  La Padeș vor mai avea loc manifestări privind Bicentenarul pe tot parcursul anului 2021.

În Programul dedicat Anului Tudor Vladimirescu sunt cuprinse mai multe localități. Din aprilie și până în octombrie sunt programate mai multe spectacole în localitățile gorjene legate direct de Tudor Vladimirescu și de Revoluția de la 1821. Printre acestea se numără Vladimir, Glogova, Țânțăreni, Săcelu, Crasna, Novaci și Baia de Fier.

Articole similare

Back to top button