ActualitateSliderUltima ora

Încă 2 centre de vaccinare

De aproximativ 10 zile, ne aflăm în cea de-a doua etapă de vaccinare, iar centrele din județul Gorj se pare că sunt extrem de solicitate.
În prezent doar la un singur centru din județ, și anume cel de la Bâlteni, se mai pot face programări pentru această perioadă, conform informațiilor oferite de conducerea Direcției de Sănătate Publică Gorj. La restul centrelor, în special la cele din Târgu Jiu, se mai pot face programări începând cu luna martie.

La nivelul județului Gorj au fost stabilite 5 centre comunitare pentru etapa a doua de vaccinare, rămânând în continuare funcționale și 4 din cele 8 centre de vaccinare, constituite la nivelul spitalelor din județ.

Din cauza numărului mare de solicitări, Direcția de Sănătate Publică Gorj a luat hotărârea deschiderii a încă două centre comunitare, începând cu data de 8 februarie, în localitățile Stoina și Bumbești Jiu.

Până în momentul de față, la nivelul județului Gorj au fost vaccinate 7.758 de persoane.

Etapa a II-a include populația cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale. Se derulează prin rețeau de centre de vaccinare, echipe mobile de vaccinare sau medicină de familie, după caz.

Articole similare

Back to top button