ActualitateSliderUltima ora

Pecingină: „Fiecare să își vadă de bucățica lui”

Scandalul de la nivel național din interiorul PNL, a creat tensiuni în partid. Mai mulți lideri de filiale i-au cerut fostului premier Orban să își dea demisia din fruntea organizației. Acesta le-a răspuns contestatarilor printr-o declarație de presă imediat după ce s-a vaccinat, spunând că a fost ales prin congres, și că trebuie așteptată o nouă reuniune, iar problemele trebuie discutate în interiorul partidului, nu în spațiul public.

PNL Gorj îl susține pe Orban, iar deputatul Gheorghe Pecingină este de acceași părere cu fostul premier. Acesta a declarat că membri trebuie să fie reticenți în declarații, dat fiind faptul că un nou congres va avea loc în acest an. Mai mult, Pegingină spune că l-ar susține la șefia organizației pe Ion Brătianu ori pe Gheorghe Tătărăscu, dar este sigur că și aceștia ar fi contestați.

Și la Gorj au apărut tensiuni între liberali. După ce Marcel Romanescu a declarat public că punerea pe liste la parlamentare a senatorului Ion Iordache a fost cea mai mare greșeală a PNL Gorj, cel din urmă a reacționat printr-o replică dură. Pencingină  spune că fiecare trebuie să se axeze pe ce are de făcut și de asemenea, la fel ca și în cazul Orban, disputele politice trebuie să fie discutate în interiorul partidului.

Schimbul de replici a venit în contextul în care anul acesta ar avea loc și alegeri interne în PNL Gorj.

Articole similare

Back to top button