ActualitateSliderUltima ora

Văcaru, secretar general ProRomânia

Biroul executiv al ProRomânia l-a votat pe Alin Văcaru pentru funcția de secretar general al partidului. Postul a rămas vacant după ce fostul ocupant, Ion Mocioalcă, a plecat la PSD, iar acum este Senator.

Văcaru spune că numirea sa vine și în urma rezultatelor pe care organizația le-a avut în județul Gorj la alegerile Parlamentare. ProRomânia Gorj a obținut în decembrie în jur de 7 procente, însă la nivel național partidul nu a reușit să treacă pragul electoral. Cu toate acestea, filiala Gorjeană a obținut cu mult peste rezultatul național, fiind printre primele 3 organizații din țară.

Alin Văcaru a declarat că noua funcție deținută îl responsabilizează mai ales pentru reorganizarea partidului.

Privitor la organizația de la Gorj, Văcaru încă este președinte, însă s-ar putea ca altcineva să ia locul. Dacă activitatea de la București îi va ocupa majoritatea timpului, membrii partidului vor fi puși în situația de a vota un nou coordonator.

Pro România Gorj a avut deja câteva ședințe de reorganizare. S-a format un nou birou județean, dar și unul municipal. Inclusiv tinerii din organizație și-au ales biroul. În viitor aceștia vor să facă și o ligă a studenților.

Articole similare

Back to top button