ActualitateSliderUltima ora

Proiecte în derulare în comuna Bălești

Comuna Bălești este o comună din județul Gorj, formată din 9 sate.

Mădălin Ungureanu este în prezent primarul comunei, acesta nefiind la un prim mandat, câștigând de-a lungul timpului încrederea cetățenilor.

Preocuparea principală a edilului o constituie bunăstarea localnicilor, precum și dezvoltarea localității.

Comuna Bălești evoluează de la an la an, astfel că Ungureanu se poate lăuda cu numeroase proiecte atât finalizate, cât și în curs de derulare.

În prezent, la nivelul comunei există câteva șantiere pe planul construcției civile, printre care căminul cultural din satul Rasova, căminul cultural din Stolojani, dar și centrul social cu îngrijiri la domiciliu din satul Cornești.

Prin finalizarea centrului din Cornești, primarul speră să poată accesa fonduri europene prin programul POCU pentru crearea unor locuri de muncă, considerând că acest proiect este necesar pentru dezvoltarea părții de nord a comunei.

Tot pentru zona de nord a comunei se lucrează în prezent la înființarea rețelei de canalizare, proiect în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală PNDL2. Lucrarea trebuia finalizată în luna decembrie a anului trecut, însă din pricina impedimentelor apărute a fost prelungită până în luna octombrie a acestui an, prin semnarea unui act adițional cu Ministerul Dezvoltării.

Articole similare

Back to top button