ActualitateSliderUltima ora

Se rezolvă problema sistemului de parcare?

Sistemul de parcare din Piața Centrală a municipiului Târgu Jiu a prezentat numeroase probleme de-a lungul timpului, de la defecțiuni ale sistemului la izbucnirea chiar a unui incendiu.

Problema numărului extrem de ridicat al autoturismelor și a numărului scăzut al parcărilor se pare că nu a fost soluționată prin implementarea unui sistem inteligent de parcare în Piața Centrală. Disfuncționalitățile multiple apărute se pare că mai mult au încurcat cetățenii orașului care au fost obligați să stea la cozi interminabile pentru a putea plăti tichetul în urma căruia putea părăsi parcarea.

Primarul Marcel Romanescu asigură cetățenii orașului Târgu Jiu că problema sistemului de parcare de la nivelul Pieței Centrale va fi rezolvată în cel mai scurt timp. Se pare că firma răspunzătoare de aceste parcometre se va deplasa chiar astăzi în oraș pentru rezolvarea tuturor disfuncționalităților.

La nivelul municipiului Târgu Jiu, în prezent există aproximativ 20 de mii de locuri de parcare amenajate, iar numărul autoturismelor înmatriculate este mai mult decât dublu, aproximativ 45 de mii.

Articole similare

Back to top button