ActualitateSliderUltima ora

Rezervări făcute din timp, numeroase beneficii

Călătoriile vor fi reluate în anul 2021, însă într-un ritm destul de lent față de cel alert din anii anteriori. Dacă în trecut cursele erau pline ochi, cerul era în permanență străbătut de aeronave care mergeau dintr-un capăt în altul al lumii, anul acesta lucrurile vor fi extrem de diferite, din pricina pandemie și a restricțiilor și măsurile impuse. Antreprenorii din turismul românesc susțin că cifrele de referință din 2019 vor putea fi atinse abia în anul 2023 sau 2024.

Momentan, în continuare multe destinații preferate de români sunt închise vizitatorilor din dorința de a ține sub control numărul de cazuri de COVID-19. Este cazul unor destinații exotice precum Mauritius care în alți ani primeau milioane de vizitatori străini atrași de plajele divine și de peisajele rupte din rai. Acum, condițiile de intrare în aceste state sunt draconice, cu săptămâni de carantină și mai multe teste – costuri suportate de vizitator – și nu de puține ori chiar și acestea se aplică unui număr redus de turiști, din anumite țări, unde numărul de îmbolnăviri este mic. Aceeași este situația și pentru Indonezia, Thailanda sau Filipine. Din această cauza, românii optează pentru petrecerea concediilor în stațiunile turistice din țară.

Deși ne aflăm în pandemie, turiștii pare că au uitat de virus și au dat deja startul achiziționării pachetelor promoționale pentru sezonul de vara al anul 2021, benefiicind astfel de numeroase reduceri.

Pentru a oferi siguranță turiștilor, hotelierii au implementat toate măsurile de protecție și prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2. Aceștia oferă și beneficii în plus, tocmai pentru a-i face pe turiști să renunțe la nesiguranță și să profite de promoții.

Românii care vor merge în vara acestui an în vacanță pe litoralul românesc și rezervă sejururile până la 31 ianuarie vor beneficia de reduceri de 10-20% față de pachetele cumpărate anul trecut în aceeași perioadă.

Articole similare

Back to top button