ActualitateSliderUltima ora

„Cadoul” perfect pentru Noul An

Conform tradiției, cei care-și fac intrarea în lume de Sfântul Vasile au noroc în toate întreaga viață. Dorința cea mai mare a unui părinte este ca copilul său să aibă noroc atât în dragoste, cât și în afaceri și bani, să fie sănătos, dar și voinic.

Se spune de asemenea că micuții născuți de Revelion nu vor fi afectați de niciun element malefic și vor fi feriți de înec. Obiceiurile arată că norocul nu se limitează numai la nou născuți. Familia unui copil născut în prima zi a anului va avea succes în anul respectiv.

Primul copil care a venit pe lume în 2021 în România s-a născut în județul Mureș, o fetiță perfect sănătoasă. O adolescentă de doar 15 ani a fost prima femeie care a devenit mamă în acest nou an.

Aproape 500 de bebeluși s-au născut, în România, în zorii Anului Nou.

La nivelul județului Gorj, patru bebeluși au venit pe lume în primele ore ale anului 2021. Este vorba despre trei băieței și o fetiță, care s-au născut în noaptea dintre ani la SJU Târgu Jiu.

Legat de bebelușii născuți de Revelion sunt multe superstiții și legende. În unele țări, există companii care abia așteaptă să facă daruri primilor bebeluși născuți la trecerea dintre ani pentru ca numele lor să fie asociate cu cel al micuților, atrângând astfel publicitate și succes.

Articole similare

Back to top button