ActualitateSliderUltima ora

Fabrică de BCA la Cărbunești

Reprezentantul companiei spune că terenul pe care va fi amplasată fabrica deja este al companiei. A fost achiziționat acum mai bine de  10 ani, însă firma a întâmpinat dificultăți.

Criza economică din 2009 ce a durat câțiva ani a afectat și compania, astfel încât aceasta nu a mai putut investi în dezvoltare. Însă ideea de a deschide o fabrică la Târgu Cărbunești nu a fost uitată într-un sertar. Acum firma ce are sediul central la Câmpina vrea să demareze lucrările pentru construirea unui nou punct de lucru. Deja se întocmesc actele necesare, iar după finalizarea procedurii va începe și construcția efectivă.

Prin construirea noii fabrici vor fi create sute de locuri de muncă pentru gorjeni. Edilul orașului se declară încântat de inițiativa companiei și a oferit tot sprijinul în demersul acesteia. Dănuț Birău speră că la jumătatea anului viitor va începe și ridicarea halelor.

Momentan societatea așteaptă să efectueze o vizită la o fabrică din Polonia care este utilată cu aceleași echipamente de origine germană, pentru a se putea face proiectarea halelor.

Articole similare

Back to top button