ActualitateSliderUltima ora

Brazii naturali, preferații gorjenilor

Suntem în prag de sărbători, iar ca in fiecare an, din casele gorjenilor nu va lipsi bradul împodobit. Cei care nu vor să lase totul pe ultima sută de metri și-au achiziționat deja și brăduțul.

În piețele din Târgu Jiu se găsesc pomi pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Prețurile se încadrează între 30-300 de lei, în funcție de mărimea, dar și de specia lor.

În ceea ce privește alegerea pomului de Crăciun, se pare că gorjenii sunt destul de pretențioși, își doresc un brad încărcat și cu un miros puternic.

Apropierea sărbătorilor de iarnă îi determină, în fiecare an, pe mulți dintre comercianții de pomi de Crăciun să dea iama în munți după brazii numai buni de împodobit pentru a face un ban în plus. Numai că, aceștia trebuie să știe că pomii nemarcați și fără acte de proveniență le vor aduce amenzi usturătoare. Pentru a-i depista, polițiștii gorjeni au început deja controalele în piețe. Cei care vor fi prinși încălcând legea vor fi sancționați. Mai mult, comercianții vor rămâne și fără marfă.

Articole similare

Back to top button