ActualitateSliderUltima ora

Trafic îngreunat în preajma sărbătorilor

Traficul îngreunat din municipiul Târgu Jiu a devenit deja o tradiție în preajma sărbătorilor. Deși avem mai bine de o săptămână până la Crăciun, șoferii petrec zeci de minute în traffic în apropierea centrelor comerciale. Anul acesta aglomerația ar trebui evitată, însă magazinele își închid porțile la ora 21.00.

Dacă anteriror centrele comerciale își prelungeau programul de lucru, de această dată normele în vigoare nu mai permit modificarea orarului.

Și în traffic se simte interdicția magazinelor. După ce termină serviciul, cetățenii merg la cumpărături, astfel că după-amiaza și seara, nervii șoferilor sunt întinși la maxim. Poliția locală dă asigurări că vor desfășura activități de fluidizare a traficului prin mobilizarea personalului în intersecții.

Efectivele Poliției locale sunt trimise și în zona piețelor și a spațiilor comerciale pentru a asigura respectarea măsurilor împotriva Covid-19.

Traficul este îngreunat și de mașinile parcate neregulamentar sau oprite în locuri interzise. Întrucât numărul mașinilor s-a înmulțit odată cu venirea târgujienilor acasă, toate locurile de parcare sunt ocupate.

Pentru a putea acoperi toată zona municipiului, Poliția locală a redus concediile de odihnă și a trimis toate efectivele în teren. Polițiștii vor acționa atât pe parte rutieră cât și pe ordine publică, pentru a preveni evenimentele nefericite.

Articole similare

Back to top button