ActualitateSliderUltima ora

Trei grădinițe vor fi modernizate

Două grădinițe de la nivelul municipiului Târgu Jiu au în plan un proiect de mărire a capacității. Este vorba despre grădinița Numărul 10 de pe strada Olari și grădinița Numărul 8 de pe strada Mioriței.

Ambele unității vor avea în plus câte 80 de copii, fiind prinse în proiecte cu finanțare europeană în valoare de aproximativ 1 milion de euro. Investițiile sunt deja implementare și urmează a fi finalizate în anul 2021.

Un alt proiect este cel pentru Grădinița cu program prelungit „Mihai Eminescu”. Patru săli de clasă suplimentare vor fi construite în cadrul grădiniței și astfel se va mări capacitatea cu încă 60 de locuri. Recent, în ultima ședință de Consiliu Local, aleșii au aprobat în cadrul unui proiect de hotărâre alocarea unei sume de bani pentru această grădiniță.

Astfel, unitatea „Mihai Eminescu” a primit 25 de mii de lei din bugetul local pentru achiziționarea unui complex de joacă pentru copii.

Toate cele trei grădinițe beneficiază de proiecte în valoare de aproximativ 1 milion de euro fiecare, provenind din finanțare europeană.

Articole similare

Back to top button