ActualitateSliderUltima ora

Echipamente noi la Ortopedie achiziționate din donații

O donație a unei cunoscute asociații din Gorj și a unor companii din județ a ajuns la Secția Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Valoarea donației este de 20.000 de euro.

Suma donată a fost folosită pentru cumpărarea unui sistem complet pentru intervenții chirurgicale care au loc în cadrul secției. Un beneficiu oferit de noile echipamente este că va crește precizia intervențiilor.

Acest gen de aparatură este una necesară oricărei secții de ortopedie, fiind instrumente ce se află în dotarea de bază a secțiilor mari de ortopedie atât din țară, cât și din străinătate.

Secția de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a beneficiat în ultimii ani de o serie de investiții în ceea ce privește modernizarea și dotarea cu aparatură medicală.

Medicul ortoped, Bogdan Niculescu este cel care s-a ocupat de primirea acestei donații, fiind șeful de secție de la Ortopedie. Niculescu a ținut să mulțumească, printr-un mesaj public pe pagina sa de socializare tuturor celor implicați.

„Sometimes Dreams Come True

Atunci cand antreprenori din sistemul privat se implică in sistemul public,visurile pot deveni realitate.Un asemenea vis a devenit realitate și pentru Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu,prin ajutorul important acordat de către mediul de afaceri pentru achiziția unui sistem complet Stryker System 8 de ultimă generație în valoare de 20.000 euro, atât de necesar și folosit zilnic pentru intervențiile din cadrul sectiei de ortopedie.Un asemenea sistem oferă precizie,siguranță în utilizare și

ne plasează in rândul secțiilor moderne de la nivel național.

Multumesc prietenilor din mediul privat.”

În prezent, Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu se află în râândul secțiilor moderne de la nivel național.

Articole similare

Back to top button