ActualitateSliderUltima ora

Minivacanța a umplut stațiunile montane

Pentru că vremea ține cu ei, cei care au ajuns deja la Rânca pot porni în drumeții și se pot plimba în voie prin stațiune. Terasele îi așteaptă cu brațele deschise la un vin fiert sau un ceai cald. Hotelierii s-au pregătit așa cum știu ei mai bine, cu bucate alese și cu respectarea măsurilor de siguranță.

Din fericire încă mai este zăpadă, iar meteorologii spun că în următoarele zile va ninge în continuare și se va așterne un strat consistent în zonele montane. La Rânca turiștii pot închiria ATV-uri sau skiuri și săniuțe, așa că distracția este de neoprit.

Drumarii sunt și ei pregătiți să intervină cu utilaje dacă situația o va impune, iar salvamontiștii sunt la datorie pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute.

La Rânca s-au făcut și rezervări pentru sărbătorile de iarnă, însă situația este deocamdată incertă din cauza pandemiei Covid-19. Cabanierii au cerut autorităților județene să nu impună restricții în stațiune dacă indicele de infectare din orașul Novaci va crește. Hotelurile și cabanele funcționează normal în această perioadă, iar restraurantele la o capacitate de maxim 50%.

Articole similare

Back to top button