ActualitateSliderUltima ora

Cutia cu Bucurie pentru persoanele nevoiașe

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar în câteva zile sezonul rece va pune stăpânire asupra noastră.

În acest an, din pricina pandemiei cu restricțiile și măsurile impuse de aceasta, sărbătorile de iarnă nu vor mai fi celebrate cu atât de mult fast ca în anii trecuți. Se va putea călători mult mai puțin, vor fi restricții, evenimentele specifice nu vor mai avea loc și se pare că ne vom întoarce la ceea ce însemna de fapt în trecut sărbătoarea Crăciunului – sărbătoare în și cu familia.

În perioada 27 noiembrie – 15 decembrie, Crucea Roșie Română împreună cu alte două mari companii, vor aduce un zâmbet pe chipurile familiilor nevoiașe de pe raza a 26 de județe.

Campania umanitară „𝘾𝙪𝙩𝙞𝙖 𝙘𝙪 𝘽𝙪𝙘𝙪𝙧𝙞𝙚” ajută în acest an peste 1.300 de familii aflate într-o situație materială precară, oferindu-le pachete cu alimente de bază.

În fiecare dintre cele 26 de județe implicate în campanie vor fi atent pregătite 50 de pachete cu alimente care vor fi distribuite de către voluntarii Crucii Roșii Române direct la ușa beneficiarilor. Fiecare ”Cutie cu Bucurie” conține alimente ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni. Lista de alimente include: făină, mălai, ulei,  orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiți, conserve de fructe etc.

La nivelul județului Gorj, campania va ajuta familii nevoiașe din două comune: Văgiulești și Samarinești.

Printre județele unde va ajunge “Cutia cu Bucurie, se enumeră Alba, Brăila, Buzău, Cluj, Mehedinți și Vâlcea.

Inițiatorii campaniei transmit persoanelor nevoiașe un mesaj și anume să nu își piardă niciodată speranța, fiecare zi reprezentând o nouă șansă la o viață mai bună.

Atunci când speri, astăzi e deja mai bine decât ieri!

Articole similare

Back to top button