ActualitateSliderUltima ora

Dispensar uman și reabilitare școală Bumbești Pițic

Numeroase comune din județul Gorj se află în prezent în plin plan de dezvoltare. Edilii nu stau pe gânduri și în ciuda situației critice, generată de pandemia COVID-19, s-au apucat deja de treabă, demarând numeroase proiecte ce vizează dezvoltarea comunei și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

În comuna Bumbești-Pițic, primarul Michy Nioață are în plan numeroase proiecte, cu finanțare atât prin fonduri europene, cât și guvernamentale.

Conform spuselor edilului chiar ieri a avut loc o recepție finală pentru două proiecte importante, ulterior un al treilea proiect urmând a avea recepția peste două săptămâni. Dispensarul uman din satul Poenari și Școala Gimnazială Bumbești Pițic urmează a fi reabilitate și modernizate.

Primarul susține că are în plan și alte proiecte care urmează a fi depuse printre care: proiectul ce vizează rețeaua de gaze, un altul pentru asflatare, precum și modernizarea școlii din Bumbești Pițic cu o sală de sport modern.

Autoritățile sunt pregătite și pentru sezonul rece. Primăria din Bumbești-Pițic deține deja utilajele de deszăpezire: buldoexcavator cu lamă și tractor cu plug, urmând a achiziționa doar sare și nisip.

Articole similare

Back to top button