ActualitateSliderUltima ora

Rânca este pregătită pentru turiști

La sfârșitul săptămânii trecute, iarna a pus deja stăpânire pe stațiunea montană Rânca din județul Gorj. Drumul a fost deszăpezit, iar turiștii pot urca fără probleme în stațiune, însă respectând condițiile de iarnă.

De asemenea, tunurile de zăpadă au fost puse deja în funcțiune, astfel că dacă în perioada imediat următoare ninsoarea va continua, stratul de zăpadă de pe pârtia principală va fi unul destul de consistent.

Cabanierii și proprietarii de pensiuni din stațiune speră ca apariția zăpezii să aducă și turiști în zonă.

Situația actuală a pandemiei generată de noul coronavirus impune anumite măsuri de prevenire și combatere COVID-19, precum și restricții de distanțare socială. Constantin Pănescu, susține că la nivelul stațiunii montane, distanțarea socială este respectată.

Cabanierii s-au pregătit și de organizarea Zilei Naționale, invitând turiștii să se petreacă în stil tradițional românesc, cu bucate tradiționale și vin fiert. De asemnea aceștia vorbesc și despre organizarea sărbătorilor de iarnă.

În ciuda pandemiei și a condițiilor mai puțin favorabile, cabanierii vin în sprijinul turiștilor menținând prețurile conform sejurului anterior.

De asemenea, iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de anul acesta de instalația de telescaun și de pârtia din zona Vârfului Păpușa.

Articole similare

Back to top button