Actualitate

Mădălin Paliță dezminte informațiile apărute în spațiul public

Primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță dorește să transmită cetățenilor săi faptul că toate deciziile pe care acesta le-a luat au în prim plan bunăstarea cetățenilor comunei sale.

Paliță susține că într-adevăr societatea specializată în produse avicole intenționează să dezvolte proiectul ce vizează construirea unui depozit ecologic. Consiliul Local a aprobat însă doar introducerea în intravilan a terenului pe care firma intenționează să demareze lucrările și nu aprobarea în sine.

Societatea urmează să vină cu un proiect bine pus la punct, care să conțină toate avizele necesare, în urma căruia conducerea comunei va lua decizia finală.

Paliță subliniază că există o mare diferență între un depozit ecologic de dejecție de pasăre și o groapă de gunoi. Proiectul demarat de firma avicolă este unul bazat pe fonduri europene, astfel că execuția acestuia trebuie să fie conform normelor europene. Primarul liniștește cetățenii, spunând că interesul public primează.

Edilul comunei Dănești dorește de asemenea să transmită localnicilor săi că informația legată de mărirea taxelor și impozitelor nu este adevărată în totalitate.

Taxele și impozitele au fost mărite conform cerințelor legale, singura diferență ar fi că în comparație cu anul trecut, primăria Dănești a luat decizia scăderii impozitul pentru autovehicule cu 5%.

Mădălin Paliță a reușit anul acesta să iasă învingător în cadrul alegerilor locale, ocupând funcția de primar al comunei Dănești pentru următorii 4 ani.

Articole similare

Back to top button