ActualitateSliderUltima ora

Faimosul brad va fi aprins anul acesta

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă nu vor fi sărbătorite anul acesta în municipiul Târgu-Jiu, din pricina restricțiilor impuse de pandemia COVID-19. Târgujienii se vor putea bucura însă de un iluminat festiv generos.

Anul acesta, autoritățile locale au hotărât ca orașul Târgu-Jiu să fie decorat diferit. Primarul Marcel Romanescu a optat pentru ornamente închiriate, iar în privința bradului din Piața Prefecturii va apela la vechea achiziție de 100 de mii de euro din pricina deficitului bugetar local.

Alte două cartiere din municipiu vor fi decorate fastuos cu brazi naturali, este vorba despre cartierul Lido și Debarcader.

Autoritățile locale au scos din buget 30 de mii de euro anul acesta pentru decorul feeric de iarna, sumă de patru ori mai mică față de anii trecuți. O parte din costurile instalațiilor este suportată de municipalitate, iar cealaltă parte de către societatea care a câștigat licitația.

Pentru aprinderea iluminatului festiv, în acest an, primarul Marcel Romanescu vrea să apeleze la o persoană cu nevoi speciale.

Articole similare

Back to top button