ActualitateSliderUltima ora

Boilere pentru DGASPC

Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România împreună cu Ariston Thermo România și-au continuat misiunea de a aduce confort chiar și acolo unde șansele par minime. Este al treilea an consecutiv când se desfășoară această acțiune. Peste 900 de copii și vârstnici de pe raza județului Gorj vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea Centrelor din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj cu boilere performante donate de Ariston Thermo România.

Încă din anul 2018, Ariston Thermo a încheiat un parteneriat cu organizația umanitară Crucea Roșie Română. În ultimii trei ani, peste 1.450 de echipamente performante de încălzire a apei au fost donate către 869 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre medicale din țară, oferind astfel acces la apă caldă pentru peste 170.000 de persoane.

Anul acesta au fost donate 400 de boilere electrice către 248 de instituții din întreaga țară.

Caravana Ariston Comfort Challenge din acest an a început în luna septembrie și a parcurs 24 de județe pentru a ajunge în localitățile identificate de către Crucea Roșie.

Un număr de 32 de boilere au ajuns și la centrele de vârstnici și copii din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Cătălin Drăguleanu, Country Managerul Ariston Thermo România, a declarat că prin aceste acțiuni acoperă o nevoie reală a comunității și anume accesul oamenilor la apă caldă, implicit la un confort minim și la standarde de igienă corecte într-o perioadă în care aceasta poate face diferența între sănătate și o boală periculoasă precum COVID-19.

Articole similare

Back to top button