Târgu Jiu pregătit de sezonul rece

Iarna se apropie cu pași repezi, însă liniștea, căldura și magia sărbătorilor de iarnă pare să fie umbrită de isteria generată de virusul SARS-CoV-2.

Situația actuală de pandemie COVID a influențat considerabil viața oamenilor. Sezonul rece bate la ușă, iar autoritățile din municipiul Târgu-Jiu par a fi pregătite.

Edilul Marcel Romanescu, afirmă că apariția zăpezii nu-l va lua prin surprindere anul acesta. Toate contractele pentru deszăpezire au fost demarate încă din luna Octombrie, ulterior la data de 1 Noiembrie fiind încheiate.

Primarul speră ca acest an să fie unul blând, fără prea multă zăpadă. Edilul se gândește atât la cetățeni, cât și la bugetul local, care a fost efectat în ultima perioadă.

Sezonul rece a avut o evoluție extrem de diferită în ultimii doi ani la nivelul municipiului Târgu-Jiu: 2018-2019 – iarnă grea, cheltuieli majore, 2019-2020 – iarnă blândă, cheltuieli normale.

Atmosfera de Crăciun a început deja să prindă contur în Târgu Jiu. Principalele bulevarde au fost deja împodobite cu instalții.

Edilul promite cetățenilor că orașul va fi impodobit corespunzător.

Ținând cont de situația actuală a pandemiei COVID-19, obișnuitele festivități organizate atât de 1 Decembrie, cât și de Revelion nu vor avea loc.