ActualitateSliderUltima ora

Târgu Jiu pregătit de sezonul rece

Iarna se apropie cu pași repezi, însă liniștea, căldura și magia sărbătorilor de iarnă pare să fie umbrită de isteria generată de virusul SARS-CoV-2.

Situația actuală de pandemie COVID a influențat considerabil viața oamenilor. Sezonul rece bate la ușă, iar autoritățile din municipiul Târgu-Jiu par a fi pregătite.

Edilul Marcel Romanescu, afirmă că apariția zăpezii nu-l va lua prin surprindere anul acesta. Toate contractele pentru deszăpezire au fost demarate încă din luna Octombrie, ulterior la data de 1 Noiembrie fiind încheiate.

Primarul speră ca acest an să fie unul blând, fără prea multă zăpadă. Edilul se gândește atât la cetățeni, cât și la bugetul local, care a fost efectat în ultima perioadă.

Sezonul rece a avut o evoluție extrem de diferită în ultimii doi ani la nivelul municipiului Târgu-Jiu: 2018-2019 – iarnă grea, cheltuieli majore, 2019-2020 – iarnă blândă, cheltuieli normale.

Atmosfera de Crăciun a început deja să prindă contur în Târgu Jiu. Principalele bulevarde au fost deja împodobite cu instalții.

Edilul promite cetățenilor că orașul va fi impodobit corespunzător.

Ținând cont de situația actuală a pandemiei COVID-19, obișnuitele festivități organizate atât de 1 Decembrie, cât și de Revelion nu vor avea loc.

Articole similare

Back to top button