ActualitateSliderUltima ora

Donații pentru Spitale

Deși situația actuală este una critică, plină de restricții și un număr în creștere atât al cazurilor noi, cât și al deceselor, românii nu trebuie să-și piardă speranța. Autoritățile, precum și diferite societăți oferă suport cetățenilor pentru a depăși orice problemă apărută.

Societatea Națională de Cruce Roșie are 47 de filiale în momentul de față, una dintre ele fiind chiar în județul Gorj.

În această situație dramatică generată de pandemia COVID, unde numărul pacienților infectați, precum și numărul deceselor se pare că au explodat, filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie a donat materiale igienico-sanitare.

Valoarea produselor donate este de aproximativ 27.472 de lei. Donația constă în: măști, mănuși, precum și soluții dezinfectante.

Unitățile sanitare care s-au bucurat de donații au fost: Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, secțiile de Boli Infecțioase și ATI COVID, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu și Spitalul de Urgență COVID-19 Târgu-Cărbunești.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semiluna Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistența umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Articole similare

Back to top button