ActualitateSliderUltima ora

Afterschool și grădiniță la Cîlnic

Mai multe comune din Gorj se află în plin șantier. Fie că au fost reconfirmați în funcție ori sunt la primul mandat, primarii localităților nu stau pe gânduri și se apucă de treabă. Pe fonduri europene sau guvernamentale, autoritățile încearcă să  îmbunătățească nivelul de trai al cetățenilor.

La Cîlnic mai multe lucrări se află în desfășurare. Printre acestea se numără și o grădiniță cu program prelungit și un afterschool de care copiii din comună să se poată bucura după orele de curs. Deși școlile sunt închise, afterschool-urile au rămas totuși deschise, astfel că investiția este binevenită atât pentru elevi, cât și pentru părinții acestora. Pe lângă acestea, se lucrează în toi și la un dispensar medical, care va include și un cabinet stomatologic.

În plan este prevăzută și contruirea unui Cămin de  bătrâni, iar în curând va începe și procedura de achiziție pentru racordarea comunei la gaze naturale. De asemenea, și sediul Primăriei se va muta în casă nouă.

Autoritățile s-au pregătit și pentru venirea sezonului rece. A fost deja semnat contractul pentru deszăpezire și se pun la punct ultimele detalii. Din fericire, sezonul trecut zăpada nu a creat probleme, așa că stocurile de material antiderapant sunt încă pline.

Articole similare

Back to top button