ActualitateSliderUltima ora

Proiectele continuă în ciuda Scenariului Roșu

Comuna Turcinești se află începând cu data de 5 noiembrie în scenariul Roșu. Rata de infectare a ajuns la aproximativ 3,2  în comuna gorjeană.

Dumitru Modrea, primarul comunei Turcinești, ce a reușit și în acest an să iasă învingător la alegeri, consideră că experiența acumulată îi oferă posibilitatea de a îmbunătăți în continuare viața locuitorilor comunei. În această situație dramatică generată de pandemia Covid-19, edilul transmite cetățenilor că respectarea măsurilor de prevenire a extinderii virusului sunt necesare atât pentru protejarea propriei stări de sănătate, cât și pe cea a celor din jur.

Primarul subliniază ideea că deși situația actuală nu este una favorabilă, proiectele aflate în desfășurare continuă.

O prioritate a primarului Modrea o reprezintă ajutorul cetățenilor în ceea ce privește deplasarea lor la Distrigaz. Solicitările de branșare vor fi aduse fiecărui cetățean aflat în situația de a nu fi racordat la rețeaua de gaze, urmând a fi preluate de angajați ai primăriei și depuse la Distrigaz. Modrea adoptă această măsură tocmai pentru a evita cozile și aglomerația din cadrul instituțiilor.

Edilul asigură cetățeni că problema asfaltării tuturor drumurilor, aleilor și străzilor comunale, precum și altele pot fi considerate rezolvate.

La Turcinești a fost pus accentul și pe unitățile de învățământ, mai ales acum când școlile au fost închise și cursurile au trecut în spațiul virtual.

Articole similare

Back to top button